Campus de robòtica i programació

Campus Tecnològic. Etapa Concertada. Col·legi Cultural Badalona

Estàs interessat en el món de la tecnologia? El Col·legi Cultural sempre ha apostat per les noves tecnologies i la innovació. Per aquest motiu, el centre organitza un nou campus d’estiu perquè puguis satisfer totes les teves inquietuds tecnològiques.

No cal que estiguis inscrit al centre, només necessitem que vinguis amb ganes d’aprendre i de conèixer gent. Durant aquestes setmanes ens endinsarem dins del món de la robòtica i la programació. Obrirem una porta a les noves tecnologies. Junts no tenim límits!

Descarrega’t el tríptic!

Dades d’interès

  • El curs està distribuït en quatre setmanes temàtiques, faràs robòtica, Minecraft, impressió 3D. A més a més, podràs fer volar drones!
  • Reunió informativa: 30 de maig a les 18:00. Edifici de Cicles Formatius i Batxillerat.
  • Durada: del 25 de juny al 19 de juliol.
  • Preu: 320 € (80 € per setmana). Material inclòs en el preu.
  • Reserva de plaça: A través de la secretaria del Col·legi a Pl. Marquès de Barberà, 13 o bé a través del correu j.rovira@culturalbadalona.com

El curs està obert a qualsevol alumne de 9 a 14 anys.

No cal que estiguis inscrit al centre, el campus tecnològic està obert per tothom. Només necessitem que tinguis ganes de passar-t’ho bé i conèixer gent!

El curs està distribuït en setmanes temàtiques:

  • La primera i la segona setmana treballaràs la Robòtica amb Lego Mindstorms. El treball amb robots fomenta el desenvolupament del pensament lògic i la creativitat d’una manera senzilla i divertida. T’atreveixes a endinsar-te en aquest món?
  • La tercera setmana farem Minecraft. Aquest món és un territori infinit i encara per explorar, dissenyar i construir tot allò que vulguem. Un món on els límits els posaràs tu!
  • La quarta setmana faràs impressió 3D i programació amb Scratch. La impressió 3D és una nova tecnologia que ens permet crear tot allò que vulguem i ens ajuda a aprendre com elaborar dissenys en tres dimensions.

El campus tecnològic comença el 25 de juny i acaba el 19 de juliol. Pots inscriure’t per setmanes o bé per tot el curs.

Durant els dies que duri el curs no has de portar res. El Col·legi aporta tot el material necessari.

És molt senzill! Pots inscriure’t fins el dia 14 de juny. Ho pots fer adreçant-te a la secretaria del Col·legi Cultural a la Llaça Marquès de Barberà, 13. Badalona. Si ho prefereixes pots enviar un correu a j.rovira@culturalbadalona.com

El dia 30 de maig a les 18:00 organitzarem una xerrada informativa a la sala d’actes de l’edifici de Cicles Formatius i Batxillerat. El curs té places limitades, aprofita i reserva la teva!

El curs té un preu de 320 € (80 € per setmana)

El curs té una durada de 70 hores. Al preu està inclòs tot el material necessari per dur a terme el curs.