Curs intensiu d’anglès

Col·legi Cultural Badalona etapes concertades

Estàs buscant curs intensiu d’anglès per aquest estiu? El Col·legi Cultural aposta per l’aprenentatge d’idiomes. Aquest estiu, amb la col·laboració de Trinity College of London, organitza un curs intensiu d’anglès. L’objectiu d’aquest curs intensiu és que puguis millorar el teu anglès i presentar-te als exàmens oficials B1 i B2.

El curs intensiu d’anglès s’impartirà des del 25 de juny al 19 de juliol.   L’horari serà de 9 a 12 de dilluns a divendres. Les classes es duran a terme d’una manera dinàmica en la que els alumnes podreu treballar les diferents skills de la llengua.

El preu del curs és de 320 €. Si ho prefereixes et pots inscriure per setmanes (80 € la setmana). En el cas que vulguis optar a l’examen oficial B1 i B2, la col·laboració amb Trinity College of London et permet gaudir d’un preu especial de 60€ en el que s’inclouen les taxes d’examen.

El curs d’estiu té places limitades. Et recomanem que facis la reserva de la teva plaça a la secretaria de l’edifici de Cicles Formatius abans del dia 7 de juny. Per qualsevol dubte podeu trucar al 93 389 58 06. També podeu riure un correu a y.ventaja@culturalbadalona.com

Descarrega’t la circular!