Curs intensiu d’anglès

Curs intensiu d'anglès

Estàs buscant un curs intensiu d’anglès per aquest estiu? El Col·legi Cultural aposta per l’aprenentatge d’idiomes. Aquest estiu, amb la col·laboració de Trinity College of London, organitzem un curs intensiu d’anglès. L’objectiu d’aquest curs intensiu és que puguis millorar el teu anglès i presentar-te als exàmens oficials B1 i B2.

El curs intensiu d’anglès s’impartirà des del 28 de juny al 22 de juliol.   L’horari serà de 9 a 12 de dilluns a dijous. Les classes es duran a terme d’una manera dinàmica en la que els alumnes podreu treballar les diferents skills de la llengua.

El preu del curs intensiu d’anglès és de 280 €. En el cas que vulguis optar a l’examen oficial d’anglès B1 i B2, la col·laboració amb Trinity College of London et permet gaudir d’un preu especial de 118 € per les taxes de l’examen B1 o de 170 € per les taxes de l’examen B2. Les taxes pels exàmens s’hauran d’abonar abans del 5 de maig de 2021.

Les paces del curs intensiu d’anglès són limitades. Per una bona organització s’ha de lliurar la reserva de la plaça abans del 7 de juny. La reserva l’heu de fer a la secretaria de l’edifici de Cicles Formatius. Per més informació podeu enviar un correu a y.ventaja@culturalbadalona.com.

Comparteix-ho!