Entrevistem a l’Edu del projecte Activa’t!

Bon dia Edu!

Primer de tot volem agrair-te el teu temps en contestar-nos aquestes preguntes. Sabem que ets una persona molt ocupada i que ens regalis aquests minuts és una sort! Durant molt de temps estàs treballant en el projecte Activa’t aquí al Col·legi Cultural i ens agradaria que ens parlessis sobre ell i sobre tu, així que, si no et fa res, comencem amb l’entrevista!

Quina és la teva vocació?

La meva vocació és ser professor de tot el que tingui a veure amb la dansa.

Què volies ser de petit?

Professor de Primària, així que estic en el lloc ideal!

Amb quina paraula et definiries?

Amb una no puc, hauria de fer servir tres. Amb una paraula és impossible definir una persona, jo diria que constant, emocional i detallista.

En quins projectes has treballat o estàs treballant actualment?

Doncs durant l’últim any he fet l’escola de Billy Elliot en la que es perara als nens que faran de Billi Elliot al musical, des de fa 15 anys estic a Fitkid Club Badalona, una escola on es fa dansa i acrobàcia on en soc el director tècnic i port l’equip de competició. També estic formant en acobràcia a un grup que fa competicions en danses urbanes i, per suposat, en l’Activa’t aquí al Col·legi Cultural.

Consideres, doncs, que has fet dels teus projectes la teva vocació?

Jo diria que la meva vocació s’ha reflectit en els projectes que he fet que és totalment al constrari! La vocació ha sortit en els projectes d’aquests vint anys que porto fent classe.

Explica’ns en què consisteix el projecte Activa’t.

El projecte Activa’t és una forma d’introduir la musicalitat i la dansa en el dia a dia. A més a més, també permet fer una mica d’exercici dins de l’horari lectiu i, sobretot, tant per als nens com per a mi, és una forma de descarregar i trobar una il·lusió més per anar al cole.

Què és el que més t’agrada de treballar en aquest projecte?

Les cares d’il·lusió que tenen els nens i nenes quan arribo a classe i les ganes amb les que venen a fer l’activitat.

I ara, parla’ns una mica de tu. A part del món de la dansa, tens alguna altra afició?

Sí, viatjar! És el que més m’agrada! Perquè a més a més, per causa de la meva feina he viatjat a molts països com ara Hondria, Àustria, Croàcia, Itàlia… I és una cosa que m’encanta! Tant si és dins del meu temps llire per escapades de cap de setmana o estiu com si és per feina!

Què t’agrada fer durant el cap de setmana?

Tenint en compte que treballo tots els caps de setmana… soc una persona molt normal i molt senzilla, així que el que més m’agrada és gaudir de la meva família i desl meus amics.

Què és el primer que fas quan et lleves?

El primer que faig és revisar a l’agenda tots els projectes que he de fer durant el dia per organitzar-los una mica i fer que el dia sigui el més dinàmic possible.

I l’última?

L’última cosa que faig és una revisió de tot el dia. Una pel·lícula de diapositives amb la que reviso faig una revisió de tot el que s’ha fet bé i de tot allò que es pot millorar! Soc una persona molt reflexiva i auto exigent! No queda molt bé dir-ho però soy así!

Per últim, després del temporal Gloria viscut aquests dies, què els hi diries a tots els alumnes que t’estan llegint sobre el canvi climàtic?

Doncs que el canvi climàtic és una realitat i que és responsabilitat de tots nosaltres aturar-lo fent aquestes coses que tots sabem fer i tenim al nostre abast per frenar aquest gran problema que tenim actualment.