Jornades Tecnològiques i Empresarials – 6 d’abril

Continuem amb les Jornades Tecnològiques i Empresarials organitzades per als alumnes de CFGS d’Administració i Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat i pels alumnes de CFGS d’Administració i Finances!

Aquest és el resum del tercer dia! Els alumnes han pogut veure diferents punts de vista per part d’exalumnes i professionals de diferents sectors que han explicat les seves experiències. Aprofitem per donar les gràcies a tots els professionals que han vingut en aquestes jornades!

2n curs de CFGS en Ciberseguretat

A les 15:00 els alumnes de segon curs de Ciberseguretat han visitat el Tecnocampus per realitzar un taller de Programació en Arduino. En aquest taller han pogut programar en Arduino i veure els efectes dels programes que creen sobre una protoboard formada per resistències, leds  condensadors. A més a més, els alumnes han pogut visitar les instal·lacions del Tecnocampus.

2n curs de CFGS d’Administració i Finances

A les 16:00 hores els alumnes de primer curs d’Administració i Finances han rebut una xerrada per part del Sr. Javier Oro sota el títol Com cercar feina. En aquesta xerrada en alumnes han pogut veure quines són les diferents eines disponibles per crear el seu propi currículum professional com, per exemple, podria ser Linkedin. Vosaltres el feu servir? Sabeu quin és el to que heu de fer servir? Sabeu la importància de verificar les vostres aptituds?