Jornades Tecnològiques i Empresarials – 7 d’abril

Continuem amb les Jornades Tecnològiques i Empresarials organitzades per als alumnes de CFGS d’Administració i Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat i pels alumnes de CFGS d’Administració i Finances!

Aquest és el resum del quart i últim dia! Durant aquestes Jornades Tecnològiques i Empresarials els alumnes han pogut veure diferents punts de vista per part d’exalumnes i professionals de diferents sectors que han explicat les seves experiències. Esperem que els seus testimonis us hagin servit a tots i totes per prendre idees sobre el vostre futur i resoldre alguns dels vostres dubtes.

L’equip Docent de Cicles formatius volem aprofitar per donar les gràcies a tots els professionals que han vingut en aquestes jornades i les han fet possibles! A més a més, volem fer especial menció a les professores, la Sra. Yolanda Ferrera i Raquel Mesa, per haver organitzat per segon any consecutiu aquesta segona edició de les Jornades Tecnològiques i Empresarials.

GRÀCIES!

1r curs de CFGS en Ciberseguretat

A les 16:00 els alumnes de primer curs en Ciberseguretat han rebut la visita del nostre exalumne Sr. Sergi Herrero. Els alumnes han pogut escoltar com aquest exalumne després d’acabar els seus estudis va decidir crear la seva pròpia empresa. Han pogut veure el seu testimoni i han sabut quins són els dubtes i entrebancs amb els quals es va trobar i com els va superar.