72è millor Col·legi concertat a tot Espanya

“Educar

v. tr. [LC] [PE] Ajudar (algú) a desenvolupar les seves facultats físiques, morals i intel·lectuals.
v. tr. [LC] [PE] Transmetre (a algú) coneixements, actituds, valors o formes de cultura. Educar el públic teatral. Educar un poble per a la democràcia.

v. tr. [LC] [PE] Desenvolupar i perfeccionar (una capacitat o una qualitat). Educar el gust artístic. Educar l’oïda dels estudiants de música. Educar la voluntat.”

Durant anys, des del Col·legi Cultural treballem en la tasca d’educar als nostres alumnes. Aquesta tasca, però, va més enllà de l’acció d’educar i és que durant anys des del Col·legi Cultural hem acompanyat als nostres alumnes en un llarg procés d’aprenentatge. Els hem ajudat a créixer com a persones. Hem participat en el desenvolupament del seu esperit crític i de la seva personalitat.

A Catalunya i a tot Espanya hi ha una gran varietat de Col·legis amb diferent oferta educativa. Cada Col·legi es basa en un Projecte Pedagògic, en un treball per part de tots els professionals que li dona una identitat. Durant anys, el Col·legi Cultural està treballant en la seva pròpia identitat, una identitat que ens ha fet populars a Badalona, una projecte que ha vist passar alumnes de diferents generacions.

Segons el rànquing de Micole, el Col·legi Cultural es situa entre els 100 millors Col·legis concertats de tot Espanya, en concret, ens trobem a la posició 72! A més a més, ens situen com el millor Col·legi a tot Badalona. Notícies com aquesta ens ajuden a continuar treballant com ho hem estat fent fins ara, centrant-nos en els nostres alumnes i buscant una complicitat família – escola.

Volem aprofitar per donar-vos les gràcies a totes les famílies que heu dipositat en nosaltres la confiança de dur a terme una tasca tant important com és la de contribuir en el desenvolupament acadèmic i personal dels vostres fills i filles. A més a més, volem donar l’enhorabona a tots els professionals del Col·legi que fan que notícies com aquestes siguin possible.

GRÀCIES!