Portes Obertes Virtuals – Cicles Formatius

Els estudis de Cicles Formatius o Formació Professional que ofereix el Col·legi Cultural són concertats a totes les etapes. Els Cicles Formatius que oferim són el de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics en Xarxes (IC10), el de Grau Superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat (ICA1) i el de Grau Superior d’Administració i Finances (AGB0).

Ensenyem amb el mètode Learning by Challenge amb el qual ens assegurem que els alumnes aprenen a mesura que fan diverses pràctiques que després poden aplicar al món laboral.

Preinscripcions Cicle Formatiu Grau Mitjà
Preinscripcions Cicle Formatiu Grau Superior

.
.
.Les nostres certificacions

Des de Cicles Formatius apostem per una formació contínua, és per aquesta raó que el alumnes de Formació Professional tenen l’opció de certificar-se en el nivell B1, B2 i C1 d’anglès.

El Centre també ofereix certificacions oficials CISCO i de Microsoft Office Specialist (MOS).

Els nostres horaris

Els nostres Cicles Formatius es fan en horari de tarda donat que els alumnes quan fan les pràctiques les fan en horari de matí. L’equip docent del Centre compta amb mesures flexibilitzadores que permeten adaptar l’horari lectiu de l’alumne en horari de pràctiques.

Les nostres instal·lacions

.
Les nostres activitats

Informació de contacte

Tots Cicles Formatius concertats

Telèfon: 93 384 04 51 de 10 a 13 hores
Correu: fct@culturalbadalona.com
Adreça: C/Termes Romanes, 10 – Badalona

.

Formulari de contacte