Jornada de Portes Obertes

S’acosten les Jornades de Portes Obertes del Col·legi!

Al Col·legi Cultural oferim etapes des de la Llar d’Infants, passant per Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària i Batxillerats i Cicles Formatius. Totes les nostres etapes educatives són concertades. A més a més, us oferim un conjunt de serveis com ara servei de menjador, servei d’acollida, activitats extraescolars, etc.

Si estàs interessat en alguna de les nostres etapes no dubtis en venir-nos a veure!

Portes Obertes 2023

Quan?

Les Jornades de Portes Obertes d’enguany es duran a terme l’11 de febrer de 2023 i 25 de febrer de 2023 únicament per a Educació Infantil. El 4 de març de 2023 per a Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius. Tots els dies indicats es podrà visitar el Col·legi en horari de 10 a 13 hores.

Els nostres estudis

Al Col·legi Cultural t’oferim una educació concertada en tots els nivells. Fes un cop d’ull a les nostres etapes educatives!

Què t’oferim?

Al Col·legi Cultural no només t’oferim créixer i formar-te com a persona, també t’oferim una sèrie de serveis que et poden interessar*. Algunes d’aquestes activitats són activitats extraescolars, comunicació directa amb les famílies, servei de menjador, metodologia ARTIGAL i GLIFING, certificacions oficials d’anglès, certificacions oficials d’informàtica… no dubtis en preguntar-nos!

*IMPORTANT: Alguns serveis no s’ofereixen en totes les etapes educatives.

Contacta amb nosaltres

Si no pots assistir a cap de les tres Jornades de Portes Obertes i vols concertar una visita amb nosaltres no dubtis en escriure’ns! En breus ens posarem en contacte amb tu!


Comparteix la informació!