Portes Obertes de Cicles Formatius

Des del Col·legi Cultural hem organitzar una segona Jornada de Portes Obertes per a estudis post-obligatoris!

Si estàs interessat en cursar un Cicle Formatiu i vols veure les instal·lacions del Col·legi i saber quin és el nostre projecte educatiu et convidem a que vinguis el proper 3 de maig de 2024 a les portes obertes del Col·legi Cultural. 

Al col·legi Cultural oferim una educació concertada que engloba totes les etapes educatives, des de la Llar d’Infants fins a Cicles Formatius i Batxillerat. Totes les etapes educatives es desenvolupen al voltant d’un Projecte Educatiu en el que els valors, plurilingüisme i l‘aprenentatge són pilars fonamentals en el creixement físic i personal dels nostres i les nostres alumnes.

Tenim una experiència en Formació Professional de més de 48 anys. Durant aquests anys el nostre objectiu sempre ha estat formar futurs professionals d’èxit en el sector de la Informàtica i Administració i Finances. El nostre propòsit és que durant el temps que els nostres alumnes estudien un Cicle Formatiu aprenguin totes aquelles capacitats professionals i personals que el món laboral demanda.

Els Cicles Formatius que podràs cursar amb nosaltres són:

 • CFGM en Sistemes Microinformàtics i Xarxes (IC10)
 • CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat (ICA1)
 • CFGS d’Administració i Finances (AGB0)

Inscriu-te a les xerrades informatives sobre Cicles Formatius


  El nostre dia a dia

  Quins serveis t’oferim a Cicles Formatius?

  Formar-se és molt més que aprendre coneixements a l’aula. A cicles formatius ens agrada que el teu procés d’aprenentatge sigui el més dinàmic i positiu possible, per aquest motiu complementem l’educació a l’aula amb una sèrie de serveis que et poden server per donar un punt diferencial a les teves capacitats personals com professionals.

  Què opinen els nostres alumnes?

  Alumnes Cicles Formatius d'Administració de Sistemes Informatics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat

  Actualment estic cursant el segon curs de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat. Les pràctiques d’empresa m’han permès afiançar els coneixements apresos a classe. L’any vinent continuaré la meva formació a la Universitat estudiant Enginyeria Informàtica.

  Núria Gurillo Ruíz, Col·legi Cultural. 2n curs de CFGS en Ciberseguretat.
  Alumnes Cicles Formatius d'Administració de Sistemes Informatics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat

  Vaig iniciar els meus estudis al Col·legi Cultural amb un CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Actualment curso segon curs de CFGS en Ciberseguretat. Durant el primer curs del CFGS vaig començar a treballar a una empresa que es dedica a donar suport informàtic a altres empreses. Actualment compagino la feina amb els estudis.

  Daniel Torrado Pérez, Col·legi Cultural. 2n curs de CFGS en Ciberseguretat.
  Alumnes Cicles Formatius en Sistemes Microinformàtics i Xarxes

  He començat els meus estudis de CFGM en Informàtica al Col·legi Cultural. Per a mi és un repte començar els meus estudis en un àmbit com aquest i espero poder-ne aprendre molt. Quan acabi els meus estudis m’agradaria continuar amb un CFGS en Ciberseguretat.

  Jia Xin Guo, Col·legi Cultural. 1r curs de CFGM en Informàtica

  Estic al Col·legi des de ben petit, després de cursar un Batxillerat vaig decidir continuar la meva formació amb un CFGS en Administració i Finances. Amb les classes i pràctiques he adquirit un conjunt d’habilitats professionals i personals que em permetran, l’any que ve, continuar els meus estudis  a la Universitat o incorporar-me al món laboral.

  Joaquim Diestre Real, Col·legi Cultural. 2n curs de CFGS en Administració i Finances

  He iniciat els meus estudis en Administració i Finances al Col·legi Cultural. Quan acabi els meus estudis, amb els coneixements adquirits, m’agradaria poder continuar la meva formació a la Universitat.

  Laia Pérez Rodríguez, Col·legi Cultural. 2n curs de CFGS en Administració i Finances

  Quan acabi els estudis tinc intenció d’accedir al món laboral. Cursar un CFGS en Administració i Finances m’ha permès conèixer què és el que es demana actualment al món empresarial i adquirir tots els coneixements necessaris.

  Raquel Palahí Camacho, Col·legi Cultural. 2n curs de CFGS en Administració i Finances

  Vols concertar una visita personalitzada?

  Si no pots assistir la Jornada de Portes Obertes o prefereixes concertar una visita personalitzada amb nosaltres no dubtis en escriure’ns! En breus ens posarem en contacte amb tu o si ho prefereixes pots trucar-nos al 93 389 58 06 o al 689 535 477.
   Empreses amb les que col·laborem:

   Comparteix la informació!