Estàs pensant en crear la teva Start-up? Et consideres emprenedor i no saps per on començar? Has pensat mai en una incubadora? Si creus que una incubadora només és pels nadons prematurs estàs molt equivocat! Potser hauries de preguntar als alumnes de Cicles Formatius sobre la sortida que van fer divendres passat!

El passat 22 de febrer els alumnes de Cicles Formatius van poder visitar les instal·lacions d’una incubadora situada al Tecnocampus de Mataró. Les incubadores comercials van dirigides a les empreses emergents o com també són conegudes Start-up. Aquestes instal·lacions permeten oferir una zona on les Start-up poden començar amb la seva activitat. El Tecnocampus ofereix un conjunt de sales de reunions, sales de descans, de vènding i de treball. Totes elles estan equipades tecnològicament i permeten a les empreses emergents beneficiar-se de tot això amb l’objectiu d’evitar en un principi una forta inversió.

Durant la sortida els alumnes van poder veure diferents casos que s’han pogut beneficiar d’aquesta idea i qui sap, potser un dia seran ells els qui hi tindran allotjada la seva empresa allà. Estarem pendents!