Educació Infantil, demana la teva visita!

Al Col·legi Cultural oferim una etapa d’Educació Infantil concertada. Els alumnes, un cop acaben aquesta etapa poden continuar amb nosaltres formant-se com a persones a través de l’Educació Primària, l’Educació Secundària, Cicles Formatius o Batxillerat. Aquestes etapes també són concertades.

Si estàs interessat en la nostra etapa d’Educació Infantil i vols conèixer el teu futur Col·legi i al professorat no dubtis en sol·licitar una visitar personalitzada. Reserva una visita amb nosaltres i t’explicarem tot el que necessitis!

Loading...

Què t’oferim?

Al Col·legi Cultural no només t’oferim créixer i formar-te com a persona, també t’oferim una sèrie de serveis que et poden interessar. Algunes d’aquestes activitats són activitats extraescolars, comunnicació directa amb les famílies, servei de menjador, metodologia ARTIGAL i GLIFING… no dubtis en preguntar-nos!

Continuïtat d’estudis

Al Col·legi Cultural t’oferim una educació en tots els nivells. Els alumnes, un cop acaben l’Educació Infantil poden continuar el seu camí creixent i formant-se amb nosaltres en les posteriors etapes educatives. Totes les etapes són concertades.