Activitats Extraescolars

Al Col·legi Cultural oferim diverses activitats extraescolars. Aquestes engrescadores i dinàmiques activitats són pensades i dirigides per personal qualificat del Centre. Es duran a terme en horari de tarda. Els tutors i tutores dels vostres fills/es us donaran la informació pertinent sobre cada activitat.

Algunes de les activitats que oferim són:

Dansa. Aquesta activitat es realitzarà a l’edifici de Fluvià. Els monitors s’encarregaran d’acompanyar els nens i nenes des de Lladó i Barberà. Les famílies recollireu els alumnes a l’edifici del carrer Fluvià.

Escacs / Jocs de taula. Aquesta activitat es durà a terme a l’edifici de la Plaça Barberà. Els monitors s’encarregaran d’acompanyar els nens i nenes des de Lladó i Fluvià. Les famílies recollireu els alumnes a l’edifici de Plaça Barberà.

Construccions LEGO. Aquesta activitat es durpa a terme a l’edifici de la Plaça Barberà. Els monitors s’encarregaran d’acompanyar els nens i nenes des de Lladó i Fluvià. Les famílies recollireu els alumnes a l’edifici de Plaça Barberà.

Cultural English School. Aquesta activitat permet que els alumnes assoleixin diferents nivells de llengua anglesa. La feina feta està recolzada i avalada per la Universitat de Cambridge, Trinity College London i la Universitat Internacional de Catalunya.

Reforç educatiu personalitzat. (Migdia). El alumnes que ho necessitin es quedaran a reforç educatiu. El tutor o tutora ho comunicarà a les famílies.

Escola de Bàsquet. Els alumnes podran començar a familiaritzar-se amb aquest esport participant a l’Escola de Bàsquet. Aquesta activitat es farà tant a l’edifici de Lladó com al de Fluvià.

Escola de Futbol. Els alumnes podran començar a familiaritzar-se amb aquest esport participant a l’Escola de Futbol. Aquesta activitat es farà al pati de la Rectoria.

Bàsquet i Futbol de competició (s’agrupen per categories). Aquesta activitat està organitzada per A.E.E Cultural Badalona (competició). Si algun/a alumne/a es vol inscriure, la família haurà de concertar una reunió amb el Sr. Zamora, amb el Sr. Quim (Bàsquet) o amb el Sr. Valdenebro (Futbol)