Activitats Extraescolars

Al Col·legi Cultural t’oferim diverses activitats extraescolars. Aquestes activitats estan pensades i dirigides per personal qualificat del Centre. Es duen a terme en horari de tarda. Si estàs interessat en practicar dansa, futbol, llengua anglesa i moltes altres més activitats, no dubtis en informar-te’n! Els tutors i tutores dels vostres fills/es us donaran la informació pertinent sobre cada activitat. Si ho prefereixes pots enviar-nos un correu electrònic a admissions@culturalbadalona.com o bé omplint el formulari de contacte.

Algunes de les nostres activitats extraescolars:

Activitat extraescolar dansa

Dansa. Estàs preparat per ballar? Tens ganes de moure l’esquelet? Aquesta activitat extraescolar et permetrà fer tot això i més! Es realitzarà a l’edifici de Fluvià. Els monitors s’encarregaran d’acompanyar els nens i nenes des dels seus edificis respectius fins a la zona de ball. Per més informació sobre recollida d’alumnes, vestuari, etc, no dubteu en preguntar-nos!

Activitat extraescolar Cultural English School

Cultural English School. Si t’agraden les llengües i vols practicar la Llengua Anglesa no dubtis en apuntar-te a la nostra Cultural English School. En ella podràs practicar l’anglès amb altres companys i companyes del teu mateix nivell i et podràs certificar!Aquesta activitat permet que els alumnes assoleixin diferents nivells de llengua anglesa. La feina feta està recolzada i avalada per la Universitat de Cambridge, Trinity College London i la Universitat Internacional de Catalunya.

Activitats extraescolars escacs

Escacs / Jocs de taula. Tens ganes de fer treballar la teva ment? T’encanta l’estratègia? Aquesta activitat extraescolar et permetrà posar a aprova les teves aptituds! Es durà a terme a l’edifici de la Plaça Barberà. Els monitors s’encarregaran d’acompanyar els nens i nenes al corresponent edificit. Per més informació sobre el punt de recollida dels alumnes, material, etc no dubteu en preguntar-nos!

Activitat extraescolar Lego

Construccions LEGO. Ets un apassionat de la construcció? T’encanta fer edificacions? L’activitat extraescolar de construccions Lego és ideal per tu! Amb ella les bases de l’arquitectura quedaran als teus peus! Els monitors s’encarregaran d’acompanyar els nens i nenes al corresponent edifici. Per més informació sobre el punt de recollida dels alumnes, material, etc no dubteu en preguntar-nos!

Activitats extraescolars repàs

Reforç educatiu personalitzat. (Migdia). Si necessites una petita empenta amb els estudis estàs de sort! Als migdies s’organitzen grups de repàs per tal de reforçar aquelles coses que no han quedat del tot clares a classe.  El tutor o tutora comunicarà a les famílies la necessitat de realitzar aquest repàs extra.

Activitat extraescolar escola de futbol i bàsquet

Escola de Futbol i Bàsquet. Si creus que seràs una estrella del futbol o del bàsquet no dubtis en inscriure’t a la nostra escola de futbol i bàsquet. No cal que facis les dues activitats, només hauràs de triar-ne una! Els monitors s’encarregaran d’acompanyar als alumnes al lloc on es realitzi l’activitat. Per més informació sobre equipament, horaris, etc, no dubtis en consultar-nos!

Activitat Extraescolar Futbol i Bàsquet

Bàsquet i Futbol de competició (s’agrupen per categories). Si estàs convençut que ets una estrella del Bàsquet o el Futbol i t’encanta no dubtis en inscriure a aquesta activitat extraescolar. Aquesta activitat està organitzada per A.E.E Cultural Badalona (competició). Si algun/a alumne/a es vol inscriure, la família haurà de concertar una reunió amb el Sr. Zamora, amb el Sr. Quim (Bàsquet) o amb el Sr. Valdenebro (Futbol).

Comparteix-ho!