Serveis

Acollida matinal. Espai supervisat per un docent qualificat on l’alumne pot jugar, llegir, estudiar, etc. Servei disponible per alumnes de la Llar d’Infants, Infantil i Primària. En el cas de la Llar d’Infants l’horari és a partir de les 7 hores i entre les 18 i 19 hores. En el cas d’Infantil i Primària a partir de les 7:30 hores.

Servei menjador amb cuina pròpia. Tots els menús són supervisats i elaborats per un nutricionista per tal que els alumnes puguin gaudir d’àpats equilibrats i saludables. En cas que els vostres fills/es tinguin algun tipus d’intolerància o al·lèrgia comenteu-ho amb el tutor/a dels vostres fills/es.

Descarrega el menú en PDF

Mediació escolar. Permet aprendre a reconduir els conflictes i enforcar-los com una eina educativa facilitant la relació amb els altres. Permet crear un ambient escolar productiu i relaxat en el que es fomenta el diàleg i la millora de les habilitats comunicatives.

Departament d’Orientació Psicopedagògica (DOP) està en permament coordinació amb l’equip docent i vetlla pel benestar integral del nostre alumnat. Entre les seves funcions destaquem; exploracions psicopedagògiques, entrevistes de seguiment amb les famílies, coordinacions amb serveis externs, etc.

Fes-hi un cop d’ull!

Servei de teleassistència mèdica, revisions i vacunacions

Escola d’Estiu. Durant el mes de juliol està disponible el Casal d’Estiu per tal que els alumnes puguin jugar, banyar-se i realitzar activitats a l’aire lliure. També tenim un moment pel reforç acadèmic per aquells alumnes que ho necessitin.

Estades a l’estranger. El Col·legi aposta per una educació plurilingüe amb la que els alumnes puguin millorar la seva capacitat lingüística. Per aquest motiu, els alumnes tenen la possibilitat de realitzar estades a l’estranger i viure noves experiències a la vegada que aprenen.

Estades a l’estranger

Curs intensiu d’anglès. El Col·legi Cultural aposta per l’aprenentatge d’idiomes. Per aquest motiu, amb la col·laboració de Trinity College of London ha organitzat un curs intensiu d’anglès per tal que puguis millorar les teves habilitats amb la llengua i presentar-te als exàmens oficials B1 i B2.

Informa-te’n