Serveis

Acollida matinal. Espai supervisat per un docent qualificat on l’alumne pot jugar, llegir, estudiar, etc. Servei disponible per alumnes de la Llar d’Infants, Infantil i Primària. En el cas de la Llar d’Infants l’horari és a partir de les 7 hores i entre les 18 i 19 hores. En el cas d’Infantil i Primària a partir de les 7:30 hores.

Servei menjador amb cuina pròpia. Tots els menús són supervisats i elaborats per un nutricionista per tal que els alumnes puguin gaudir d’àpats equilibrats i saludables. En cas que els vostres fills/es tinguin algun tipus d’intolerància o al·lèrgia comenteu-ho amb el tutor/a dels vostres fills/es.

descarrega’t el menú

Mediació escolar. Permet aprendre a reconduir els conflictes i enforcar-los com una eina educativa facilitant la relació amb els altres. Permet crear un ambient escolar productiu i relaxat en el que es fomenta el diàleg i la millora de les habilitats comunicatives.

Departament d’orientació psicopedagògica (DOIP). Amb aquest servei volem garantir una atenció individual a la família i al centre per tal de poder-nos orientar durant l’etapa d’aprenentatge dels vostres fills i filles. Oferim un espai de diagnòstic i orientació amb un seguiment psicològic i pedagògic dels alumnes.

Servei de teleassistència mèdica, revisions i vacunacions

Associació de mares i pares d’alumnes (AMPA). Les famílies participen activament a la vida del Col·legi i organitzen visites culturals i festivals.

Anar a l’AMPA

Antics Alumnes. Al Col·legi Cultural ens agrada estar en contacte amb els alumnes que han passat pel centre, és per això que organitzem xerrades perquè ens expliquin com és la seva experiència fora del col·legi.

Escola d’Estiu. Durant el mes de juliol està disponible el Casal d’Estiu per tal que els alumnes puguin jugar, banyar-se i realitzar activitats a l’aire lliure. També tenim un moment pel reforç acadèmic per aquells alumnes que ho necessitin.

Estades a l’estranger. El Col·legi aposta per una educació plurilingüe amb la que els alumnes puguin millorar la seva capacitat lingüística. Per aquest motiu, els alumnes tenen la possibilitat de realitzar estades a l’estranger i viure noves experiències a la vegada que aprenen.

Estades a l’estranger
Col·legi concertat Badalona

Campus de robòtica i programació. El Col·legi Cultural aposta per les noves tecnologies, és per això que ha creat un campus tecnològic d’estiu. No cal que estiguis inscrit al Centre, només cal que tinguis entre 9 i 14 anys i tinguis ganes de passar-ho bé!

Descarrega’t el tríptic!
Col·legi concertat Badalona

Curs intensiu d’anglès. El Col·legi Cultural aposta per l’aprenentatge d’idiomes. Per aquest motiu, amb la col·laboració de Trinity College of London ha organitzat un curs intensiu d’anglès per tal que puguis millorar les teves habilitats amb la llengua i presentar-te als exàmens oficials B1 i B2.

Descarrega’t la circular!

Servei d’informació, secretaria i administració

  • El Col·legi roman obert de dilluns a divendres de 08:00 a 21:00.
  • Horaris de Secretaria i administració de dilluns a divendres de 9:00-13:00 i de 15:00-19:00.