El servei de menjador i la nostra cuina

Al Col·legi Cultural disposem de cuina pròpia i ofereix a les famílies el servei de menjador. L’objectiu és conscienciar als alumnes a tenir una alimentació sana i equilibrada.

Per complir aquests objectius, el Col·legi Cultural disposa de cuina pròpia. Els menús estan elaborats per un nutricionista amb l’objectiu de crear dietes equilibrades i ajustades a les necessitats dels alumnes. Per una altra banda, també atenem les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries que puguin tenir els nostres alumnes.

Al menjador seguim una sèrie de normes de comportament per tal que la convivència i la comunicació amb els companys i professors sigui la correcta, per exemple:

  • Higiene de mans.
  • Mantenir un to de veu adequat a taula.
  • Demanar les coses de forma correcta i amb respecte.
  • Menjar tot el que hi ha al plat.
  • Acostumar als alumnes a menjar tot tipus d’aliments.

El servei de menjador és una activitat dinamitzada, intentem que els alumnes durant els àpats aprenguin temes relacionats amb l’entorn que els envolta. Per aquest motiu creem espais diversos com, per exemple, l’espai britànic on els alumnes practiquen l’anglès a l’hora de dinar. També ens agrada relacionar l’estona de menjar amb festivitats actuals, per aquest motiu, en certes ocasions adaptem els plats del menú apropant als alumnes àpats típics de certes celebracions i festivitats.

A més a més del servei de menjador també oferim altres serveis i activitats extraescolars que us poden interessar.

Descarrega el menú en PDF
Col·legi Cultural Badalona Servei de menjador

Comparteix-ho!