Cursos de preparació a les proves PAP i PAU

El Col·legi Cultural ofereix un curs de preparació per a les Proves d’Aptitud Personal (PAP) per als alumnes que estan cursant el segon curs de Batxillerat o ja l’hagin finalitzat i pels alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior finalitzat o que acabin aquest any.  També ofereix un curs de preparació per a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) per aquells alumnes de Cicles Formatius i Batxillerat que vulguin preparar algunes de les assignatures específiques per fer front a la Selectivitat.

Aquests cursos estan dirigits tant a alumnes del Centre com alumnes que no estan inscrits al Col·legi. Si estàs interessat en algun d’aquests cursos de preparació pots omplir el formulari o bé trucar al 93 389 58 06 – 689 535 477. Si ho prefereixes ens pots enviar un correu a btx@culturalbadalona.com.

Curs de preparació per les PAP

  • El curs de preparació per les PAP comença el 14 de gener de 2022 i finalitza el divendres previ a la prova (1 d’abril). En total seran 12 sessions.
  • Es faran classes cada divendres de 16:00 a 18:00. La primera hora es centrarà en la preparació de la prova de càlcul. La segona en preparar la prova d’expressió escrita.
  • La matrícula per la prova PAP es durà a terme del 7 al 15 de febrer de manera telemàtica. Els professors encarregats d’impartir les classes acompanyaran i assessoraran als alumnes inscrits al curs durant el procés de preinscripció. El dia de la prova és el dissabte 2 d’abril.

Curs de preparació per les PAU

  • El curs de preparació per les PAU comença el 17 de gener de 2022 i finalitza el 30 de maig. En total seran 17 sessions.
  • Es faran classes els dilluns de 10:00 a 13:00. Cada hora correspon a una matèria diferent.
  • La matrícula per la prova PAU es durà a terme del 16 al 31 de maig de manera telemàtica. Els professors encarregats d’impartir les classes acompanyaran i assessoraran als alumnes inscrits al curs durant el procés de preinscripció. Els dies en els que es durà a terme la Selectivitat és del 14 al 16 de juny.

Formulari de contacte