El Col·legi Cultural, benvinguts!

Col·legi Cultural Badalona Etapa concertada

El Col·legi Cultural és un centre concertat que va néixer l’any 1938 a un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Badalona. El nostre objectiu és el de fer créixer i contribuir al desenvolupament de la societat de Badalona i les poblacions que l’envolten.

Al Col·legi Cultural tenim una llarga trajectòria en el món de l’educació. Any rere any ens esforcem per complir un dels principals reptes; oferir una formació de qualitat i de gran ajuda a tots els alumnes. Oferim un Ensenyament concertat des de la Llar d’Infants i Educació Infantil fins a Cicles Formatius i Batxillerat, on totes les etapes són concertades.

Entenem l’educació com una eina que permet als alumnes desenvolupar tots els aspectes de la seva vida personal. D’aquesta manera poden adquirir els seus propis valors i formar-se com a persones. Un dels nostres principals objectius és que els alumnes adquireixin autonomia i responsabilitat en els seus actes i decisions.

Per una altra banda, al Col·legi Cultural sentim un gran respecte per totes les llengües. Al Centre creiem en un sistema trilingüe en el que es treballa el català, el castellà i l’anglès. A més a més, volem potenciar a les aules altres llengües estrangeres com ara l’alemany i el francès.

Veure com diferents generacions passen per les nostres aules fa que ens n’adonem de com ha canviat el món. Un canvi constant en el que l’educació és un pilar fonamental. Aquest pilar ha d’evolucionar al mateix temps que ho fa la societat, per aquesta raó, a les aules fem ús de diferents tecnologies (TAC). Això permet acostar l’aprenentatge als alumnes i fer-lo més atractiu i productiu. Si vols saber més sobre l’Estratègia Digital del Centre prem el següent enllaç.

Tota aquesta feina és possible gràcies al nostre equip humà. Un equip que treballa de manera constant, responsable i gaudint de la seva professió.

El nostre equip

El Col·legi Cultural no seria el que és sense la implicació de l’equip de professionals que l’integren amb el Col·legi i el Projecte Educatiu. Gràcies a ells aconseguim formar als nostres alumnes i ajudar-los a créixer i desenvolupar-se com a persones. El requisits principal que demanem als nostres professionals és que siguin persones dinàmiques, amb passió per la seva feina, amb ganes de voler que els alumnes aprenguin i s’interessin per allò que els envolta.

Tots els nostres claustres de professors estan formats per persones de diferents edats i formes de pensar, d’aquesta manera aconseguim combinar l’experiència i la iniciativa per tal de trobar un punt intermedi que faci que l’educació que oferim sigui atractiva, innovadora i productiva per als nostres alumnes.

Director José Luís Díaz Castillo
Sotsdirector David Díaz Castillo
Cap d’Estudis – Petit Cultural Yolanda Rodríguez Puerto
Cap d’Estudis – Educació Infantil Berta Duran i Molina
Cap d’Estudis – Educació Primària Susana Porta Vila

Josep Maria Saiz Jorrín

Cap d’Estudis – Educació Secundària Obligatòria José Manuel Aguilera
Cap d’Estudis – Batxillerat Mª Carmen García Romero
Cap d’estudis – Cicles Formatius David García López

Comparteix-ho!