Graduació Cicles Formatius

Ahir, dimarts 21 de juny es va celebrar la graduació de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Cicle Formatiu de Grau Superior. Després de dos anys que els nostres alumnes comencessin aquesta nova etapa, ahir vam poder gaudir de la companyia de tots els alumnes i de les seves famílies per acomiadar-los i desitjar-los sort en els seus futurs camins.

A l’acte de Graduació vam poder escoltar els alumnes de segon de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, als alumnes de segon d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat i als alumnes de segon d’Administració i Finances. Tots ells van transmetre paraules d’agraïment als seus companys i a l’equip docent de Cicles Formatius. En aquest acte vam fer l’entrega de títols i orles i es va fer una especial menció a dos alumnes que es van obtenir una Matrícula d’Honor. Daniel Torrado Pérez a la promoció 2020 – 2022 de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i Joel Campos Oliva a la promoció 2020 – 2022 d’Adminsitració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat.

A més a més, les famílies van poder gaudir d’un aperitiu al pati del Col·legi i després els alumnes van gaudir d’un sopar al restaurant La Donzella de la Costa de Badalona.

Un cop més, tot el Claustre de Professors us volem desitjar molts èxits a la vostra vida i de nou, donar-vos l’enhorabona pel vostre  recorregut.

Fins aviat!