Graduació Cicles Formatius

El passat dilluns 21 els alumnes de Cicles Formatius van poder gaudir del seu acte de graduació. Enguany la graduació, ha vingut pautada per totes les mesures Covid establertes pel Departament però això no ha impedit als nostres alumnes que puguin gaudir d’una merescuda celebració en honor a tot l’esforç dedicat durant aquests dos anys.

Aquesta graduació ha estat molt especial i és que, ha estat la primera promoció de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxes amb perfil professional en Ciberseguretat graduada! A més a més d’aquesta promoció, també s’han graduat la promoció de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances i la de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Informàtics en Xarxa. Tot el vostre professorat us vol felicitar per l’esforç i la implicació durant aquests dos cursos que han estat diferents als viscuts fins ara.

Finalment, una especial menció als nostres alumnes Cristian Méndez i Xavi Roig de CFGS en perfil en Ciberseguretat que han quedat tercers al concurs Wapps.cat i també, donar l’especial enhorabona a l’Eduard Serra, també de CFGS en Ciberseguretat el qual ha obtingut la qualificació de Matrícula d’Honor!

Enhorabona a tots nois i noies! Esperem que vingueu a veure’ns aviat i explicar-nos com us va!