Per què Col·legi Cultural?

A Col·legi Cultural creiem en la formació dels alumnes, per fer-ho, ens esforcem per aconseguir que els alumnes desenvolupin el seu criteri propi, el seu caràcter i forma de ser particular. A més a més, ens treballem per a que entenguin que tots tenim un encaix dins de la societat i que tots hi podem aportar el nostre gra de sorra.

L’essència del Col·legi

Som un dels Col·legis amb més tradició i experiència en el món de l’educació a Badalona. El dia a dia ens demostra que el nostre èxit és seguir sent un centre proper i familiar. Totes les nostres etapes són concertades, des de Llar d’Infants i Educació Infantil fins a Cicles Formatius i Batxillerat. La nostra forma de fer es basa en:

 • El Col·legi és un espai al servei dels alumnes.
 • Ens considerem una gran família on el diàleg és l’element més important del procés educatiu.
 • Volem que el Centre sigui una vivència constant de desenvolupament de valors morals i ètics com ara:
  • Estima cap a les persones i a les coses.
  • Respecte a les normes de convivència.
  • Consideració als valors de la nostra societat amb especial èmfasi a la dignitat del llenguatge, les actituds positives, el respecte a la gent gran, etc.
Educació Infantil Col·legi Cultural

El nostre compromís amb els alumnes

Al Col·legi Cultural estem compromesos amb diferents aspectes:

 • amb la societat que envolta als nostres alumnes: volem aconseguir una bona educació emocional per potenciar els talents, la creativitat i l’emprenedoria.
 • amb l’aprenentatge dels nostres alumnes: potenciant l’autonomia per arribar a superar reptes personals i col·lectius mitjançant la investigació i l’experimentació.
 • amb el futur dels nostres alumnes: volem formar persones amb pensament crític i opinió pròpia que estiguin preparades per la nova immersió professional.

La nostra oferta educativa

Oferim una àmplia oferta educativa en la qual totes les nostres etapes són concertades. Els alumnes poden començar l’escolarització amb 0 anys des de la nostra Llar d’Infants o Educació Infantil i acabar-la amb un Cicle Formatiu de Grau Superior, un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Batxillerat.

Si vols fer una visita per les nostres etapes educatives et convidem a que facis un cop d’ull!

Comparteix-ho!