Premis FP

El passat dijous 22 de juny va tenir lloc l’acte d’entrega de premis del concurs Premis FP. Aquest concurs és organitzat per la Cambra de Comerç i pretén donar veu als projectes de Cicles Formatius de Grau Superior.

A l’edició d’enguany van participar els alumnes Beatriz Vélez i Ion Párraga amb el projecte Monstruosament Deliciós. Aquest projecte consistia en crear un espai per a la gastronomia vegana. Un altre dels projectes que va participar va ser el del Joel Campos, Plug & Work. Aquest projecte oferia un entorn web als usuaris per tal que poguessin configurar un disc dur amb el software i prestacions necessàries per després adquirir-lo. Finalment, els alumnes Marc Pulido i Daniel Cano van participar amb el seu projecte Intoleràncies Alimentàries. La seva idea era oferir un espai web als usuaris per tal que aquests s’informin sobre les diferents intoleràncies alimentàries i, a més, oferir un entorn de compra de productes.

De tots els projectes que van participar, el d’en Marc Pulido i Daniel Cano van quedar primers finalistes. L’equip docent de Cicles Formatius vol donar l’enhorabona als alumnes finalistes i també a la resta d’alumnes que han participat i han dedicat part del seu temps per poder presentar el seu projecte. A més, volem donar les gràcies als organitzadors del concurs.

Enhorabona i gràcies a tots!