MetròpolisFPLab – Fase Acceleradora

Com l’any passat, els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior han participat al concurs MetròpolisFPLab. Enguany la participació per part del Col·legi ha estat molt més elevada que l’any passat. Amb dades del concurs, aquest any han participat 249 equips dels quals 12 eren del Col·legi.

D’aquests 12 equips, 10 han arribat fins a la Fase 3, la Fase de prototipatge. En aquesta fase els grups han hagut de donar resposta al repte i dissenyar un prototip. D’aquests 10 grups, un ha quedat classificat a la Fase d’Acceleradora, això vol dir que estan a un pas d’arribar a la final del projecte. El grup classificat és Futurity! Format per en Ginés, Lorenz, Adriàn i Manel! Enhorabona!En cas que els alumnes quedin guanyadors accedirien a una beca de treball amb l’empresa que presenta el repte per tal que desenvolupin la seva idea.

Volem aprofitar per donar l’enhorabona al grup classificat i a més a més, donar les gràcies a tots els alumnes que han participat en aquesta edició del concurs. Des del claustre de professors de Cicles Formatius sabem que heu dedicat el vostre temps personal en la realització d’aquest concurs.

GRÀCIES!