Concurs Wapps.cat

Com l’any passat, els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior han participat al concurs Wapps.cat. Aquest concurs està organitzat per la Fundació.cat. L’objectiu del concurs és el de promoure el contingut en català a internet. La participació per part del Col·legi ha estat molt més elevada que l’any passat. Han participat els alumnes de Grau Superior en Ciberseguretat, els d’Administració i Finances i els alumnes de Grau Mitjà en Informàtica.

En aquesta edició els alumnes han participat en tres categories diferents. La primera, “millora la web del teu centre“. La segona consistia en crear o millorar la pàgina web del negoci d’algun conegut. I la tercera, fer una pàgina web d’algun tema tractat a classe, en el cas dels alumnes de CFGM, els ODS.

En el nostre cas, hem de dir que el grup Cultubyte, format per en Joel, el Jon i l’Àlex han quedat guanyadors en la categoria “millora la web del centre”. Per aquest motiu els volem donar l’enhorabona i també agraïr a la resta d’alumnes la seva dedicació i esforç per haver participat en el concurs!

GRÀCIES!