• Batxillerat Cultural Badalona Etapa Concertada

Els nostres Batxillerats

El Batxillerat és una etapa d’educació postobligatòria de dos cursos acadèmics. El centre ofereix dues modalitats (ciències i lletres) distribuïts en quatre itineraris: humanístic, social, científic i tecnològic. Però amb l’àmplia oferta d’optatives, l’alumne/a pot construir el seu propi itinerari.

Un cop finalitzada l’etapa de Batxillerat han de decidir el camí a seguir: presentar-se a les proves d’accés a la universitat (PAU) o accedir de manera directa a estudis de Cicles Formatius de Grau Superior.

Tots els nostres Batxillerats són concertats!

Contacta amb nosaltres!

El Col·legi Cultural ofereix els següents Batxillerats en modalitat de lletres:

El Col·legi Cultural ofereix els següents Batxillerats en modalitat de ciències:

Certificacions disponibles pels alumnes:

A més a més, els alumnes tenen l’opció de certificar-se a través de centres oficials com ara, Microsoft Office Specialist (MOS) o nivells B1, B2 d’anglès i també poden optar a cursos de Preparació per les PAU i PAP.

Procés de preinscripció a Batxillerat

Si estàs interessat en el procés de preinscripció al una de les nostres modalitats en Batxillerat has de saber que és molt senzill però molt important pels nostres alumnes. Per aquesta raó us podem acompanyar de manera gratuïta durant el procés de preinscripció si ho necessiteu. Només heu de saber que les dates de preinscripció són del dia 20 al 26 d’abril, ambdós inclosos.

Finalment, si necessites més informació pots omplir el formulari de contacte o bé escriure’ns a btx@culturalbadalona.com. També ens pots trucar al 93 389 58 06 o bé al 689 535 477.

Vols concertar una visita? Escriu-nos!