• Cicles Formatius. Etapa concertada. Badalona

Els nostres Cicles Formatius i Formació Professional

Els Cicles Formatius són estudis de Formació Professional que capaciten als nostres alumnes per encaminar-se al món laboral.

Durant un procés de dos anys de Formació Professional ens marquem com a objectiu garantir a l’alumnat la formació i coneixements necessaris per incorporar-se al mercat laboral i/o accedir a estudis superiors. A més a més, el mètode de formació que empleem es basa amb el model learning by challenge, un model en el que combinem teoria i pràctiques.

Tots els nostres Cicles Formatius són concertats!

Contacta amb nosaltres!

El Col·legi Cultural ofereix els següents Cicles Formatius de Grau Mitjà:

El Col·legi Cultural ofereix els següents Cicles Formatius de Grau Superior:

Certificacions disponibles pels alumnes:

A més a més, els alumnes tenen l’opció de certificar-se a través de centres oficials com ara CISCO, Microsoft Office Specialist (MOS) o nivells B1, B2 d’anglès.

Els Cicles Formatius en xifres

Per una altra banda, a l’equip docent de Cicles Formatius tenim una llarga experiència formant alumnes que volen estudiar un Cicle Formatiu de Grau Mitjà i/o un Cicle Formatiu de Grau Superior. El nostre objectiu és donar-los les eines perquè puguin continuar amb els seus propòsits, siguin accedir a la Universitat per continuar els seus estudis o bé trobar una feina que estigui enfocada als seus gustos.

67%

El 67% d’alumnes de CFGS s’incorporen al món laboral un cop acaben el Cicle Formatiu de Grau Superior.*

D’aquest 67%, un 32% compagina estudis i feina.

+65%

El més del 65% d’alumnes de CFGS continuen els seus estudis amb un altre CFGS de la mateixa família o bé a la Universitat.*

D’aquest 65%, un 32% compagina estudis amb feina.

+85%

Més del 85% d’alumnes de CFGM continuen estudiant un CFGS dins de la mateixa família de Cicles.

95%

El 95% d’alumnes que acaben un CFGS i volen accedir a la Universitat ho fan.

92%

El 92% dels alumnes que estudien un CFGM i CFGS opten per aprofitar les certificacions de Cisco, Microsoft Office Specialist (MOS) i nivells B1 i B2 d’Anglès que ofereix el Col·legi.

*En les nostres estadístiques estem per sobre de la mitjana de formació professional del Departament d’Educació.

Procés de preinscripció a Cicles Formatius

Si estàs interessat en el procés de preinscripció als Cicles Formatius has de saber que és molt senzill però molt important pels nostres alumnes. Per aquesta raó us podem acompanyar de manera gratuïta durant el procés de preinscripció si ho necessiteu. Només heu de saber que les dates de preinscripció són:

  • Pels Cicles Formatius de Grau Mitjà són del 12 al 18 d’abril, ambdós inclosos. Del 9 al 15 de maig la resta d’alumnat.

  • Pels Cicles Formatius de Grau Superior són del 26 de maig a l’1 de juny, ambdós inclosos.

Finalment, si necessites més informació pots omplir el formulari de contacte o bé escriure’ns a ciclesformatius@culturalbadalona.com. També ens pots trucar al 93 389 58 06 o bé al 689 535 477.

Vols concertar una visita? Escriu-nos!