3a edició de les Jornades Empresarials

Dilluns, 18 de març

La 3a edició de les Jornades Empresarials ha començat amb la visita del nostre exalumne Joel Campos. En Joel ha preparat un taller sobre Dockers per als alumnes de segon curs de Ciberseguretat. Durant aquesta sessió els alumnes han hagut de configurar un parell de Dockers amb diferents serveis associats. Un docker és una tecnologia que permet provar serveis i aplicacions dins d’un entorn separat del nostre Sistema Operatiu. Això permet afegir més seguretat al nostre Sistema.

En el transcurs d’aquesta sessió els alumnes han pogut aplicar els conceptes explicats en diversos mòduls i participar de manera activa durant el taller. Si voleu accedir als arxius que s’han fet servir durant el taller els podreu trobar en el següent enllaç.

Dimarts, 19 de març

En aquesta Jornada els alumnes de CFGS en Ciberseguretat i d’Administració i Finances han assistit a dues xerrades impartides per la EUNCET. Aquestes xerrades, sota el títol, “Factors clau per tenir èxit amb una start-up” i “El màrqueting online a l’empresa”, els ha servit per veure diferents casos d’èxit de diverses start-ups.

Una de les opcions dels nostres alumnes quan acaben els estudis, es crear la seva pròpia empresa i quina millor manera que informar-se mitjançant casos explicats de primera mà.

Esperem que les xerrades us hagin servit per donar-vos una orientació sobre les vostres futures empreses!

Dimecres, 20 de març

A la tercera sessió de les Jornades Empresarials els alumnes de primer curs en Ciberseguretat han pogut gaudir d’una xerrada impartida pel Departament de Ciberseguretat dels Mossos d’Esquadra. En aquesta xerra els alumnes de primer de Ciberseguretat han pogut veure com des dels Mossos d’Esquadra s’apliquen diversos dels coneixements que practiquen a l’aula.

Per una altra banda, els alumnes de segon curs en Ciberseguretat han assistit a un taller d’emprenedoria impartit per l’IMPO de Badalona. Durant aquest taller han pogut veure quins són els passos a seguir per muntar la seva pròpia empresa i aspectes a tenir en compte.

Finalment, els alumnes de primer i segon de Cicles Formatius de Grau Superior han assistit a una xerrada impartida per la UNIR. En aquesta xerrada, els alumnes han pogut conèixer els cursos que s’imparteixen i diferents sortides acadèmiques un cop acabin els seus estudis.

Dijous, 21 de març

En aquesta última sessió els alumnes de segon curs en Adminsitració i Finances han assistit a un taller d’emprenedoria impartit per l’IMPO de Badalona. Durant aquest taller han pogut veure quins són els passos a seguir per muntar la seva pròpia empresa i aspectes a tenir en compte.

Amb aquesta xerrada finalitzem les Jornades empresarials. Esperem que hagin servit per apropar tot el que es fa a l’aula al món empresarial.

Amb aquestes activitats finalitzem la setmana de la 3a edició de les Jornades tecnològiques i empresarials. Esperem que a tots els alumnes us hagin servit els diferents punts de vista que heu pogut veure aquests dies i, per suposat, volem donar les gràcies a totes les organitzacions que s’hi han volgut involucrar i, en especial, als organitzadors d’aquestes jornades.