Recollida d’aliments

Saps què és la fam? Saps què és la Inseguretat Alimentària?

Segons l’Organització de les Nacions Unides per l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) la fam és la sensació incòmoda o dolorosa causada per un consum insuficient d’energia alimentària. La inseguretat alimentària es produeix quan una persona té dificultats en l’accés als aliments i nutrients per un creixement i desenvolupament normal.

Com cada any, al Col·legi Cultural hem organitzat una campanya junt amb l’Associació d’Amics del Gorg – Mar de recollida d’aliments. Aquesta campanya té com a objectiu ajudar a les famílies o persones més vulnerables de Badalona i sensibilitzar als nostres alumnes a combatre la fam al món. Per aquest motiu, els dies 13 i 14 de desembre els alumnes que vulguin podran aportar el seu granet de sorra col·laborant en aquesta campanya. El que es necessita són aliments tipus arròs, llenties, cigrons, mongetes, oli, pastes, farina, sucre, conserves… etc. Parleu amb els vostres tutors i tutores i us donaran tota la informació sobre el punt de recollida!

L’Associació d’Amics del Gorg – Mar s’encarregarà de la recollida dels aliments dipositats al Col·legi, l’emmagatzematge i la seva distribució.

Moltes gràcies a tots per la vostra ajuda!