Concurs Wapps.cat – Gala de Premis

Aquest dilluns 16 de maig tres alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior en Ciberseguretat assistiran a l’entrega de premis del concurs Wapps.cat. Aquest grup és Cultubyte, format per en Joel Navarro, en Jon Díaz i l’Àlex Sànchez. La Gala de premis tindrà lloc al Cosmocaixa de Barcelona i començarà a les 12:00 del matí on, primer, els alumnes podran fer una volta pel museu i veure els diferents projectes guanyadors dels altres concursants. A les 15:00 tindrà lloc l’entrega de Premis.

Els nostres alumnes han quedat guanyadors de la categoria “millora la web del Centre”. En el seu cas han fet una proposta de la pàgina web de la part de Cicles Formatius. Si voleu seguir la Gala en directe ho podeu fer a través del vídeo de la notícia. La Fundació.cat i Wapps.cat començarà a reproduir a partir de les 15:00. En breus, penjarem en aquesta mateixa notícia les imatges de la Gala.

Volem agrair la participació i dedicació de la resta de companys que també han participat i, evidentment, donar l’enhorabona al grup guanyador!

GRÀCIES!