Jornades Tecnològiques i Empresarials – 29 de març

Continuem amb les Jornades Tecnològiques i Empresarials organitzades per als alumnes de CFGS d’Administració i Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat i pels alumnes de CFGS d’Administració i Finances!

Aquest és el resum del segon dia! Els alumnes han pogut veure diferents punts de vista per part de professionals de diferents sectors que han explicat les seves experiències. Aprofitem per donar les gràcies a tots els professionals que han vingut en aquestes jornades!

Xerrada per part del Departament de Ciberseguretat dels Mossos d’Esquadra

Els alumnes de primer curs del CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat han assistit a una xerrada impartida pel Departament de Ciberseguretat del cos de Mossos d’Esquadra. En aquesta xerrada han pogut escoltar com es viuen els ciberatacs i ciberamenaces des del punt de vista d’un Mosso d’Esquadra. A més a més, han pogut veure quins són els processos a realitzar durant l’anàlisi forense, formes d’actuar etc.

Visita online Marenostrum

Els alumnes de segon curs de CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes han pogut realitzar una visita online al Marenostrum de Barcelona. Enguany la visita ha estat online ja que el Marenostrum es troba en procés de transformació; estan realitzant el canvi del Marenostrum 4 al Marenostrum 5 el qual compatrà amb molts més processadors i molta capacitat de càlcul.

Xerrada informativa sobre sortides professionals

Els alumnes de segon curs d’Administració i Finances han assistit a una xerrada organitzada pel Sr. Xavier Ruíz Arguisuelas el qual és exalumne del Col·legi. El títol de la xerrada era: “Trajectòries professinals”. El que han pogut saber els alumnes és quines són les opcions que tenen tant a nivell acadèmic com professional. A més, els alumnes han pogut veure, des del punt de vista d’un exalumne quines són els diferents camins a seguir.

Escape Room de Mapfre

En aquest escape room els alumnes han pogut posar a prova els seus coneixements sobre el món financer per tal de poder resoldre tots els enigmes i trobar la solució final a aquest gran interrogant! Per sort, els alumnes l’han pogut acabar amb èxit.

Xerrada informativa sobre Linkedin

Els alumnes de primer curs d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat i els de primer curs d’Administració i Finances han assistit a una xerrada organitzada pel Sr. Javier Oro. En aquesta xerrada els alumnes han pogut veure les oportunitats que ofereix Linkedin i les opcions que els dona el fet de pertànyer a aquesta xarxa social.