Jornades Tecnològiques i Empresarials – 28 de març

Comencen les Jornades Tecnològiques i Empresarials organitzades per als alumnes de CFGS d’Administració i Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat i pels alumnes de CFGS d’Administració i Finances!

Aquest primer dia ha estat tot un èxit! Els alumnes han pogut veure diferents punts de vista per part de professionals de diferents sectors que han explicat les seves experiències. Aprofitem per donar les gràcies a tots els professionals que han vingut en aquestes jornades!

Xerrada informativa UPF

Els alumnes de segon d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat i els alumnes de segon curs d’Administració i Finances han pogut assistir a una xerrada informativa impartida per professionals de la Universitat Pompeu Fabra.

En aquesta xerrada els alumnes han pogut escoltar quines són les sortides acadèmiques un cop acabat el Cicle Formatiu i com poden completar la seva formació. També han pogut informar-se sobre assignatures que poden convalidar l’any vinent havent cursat un Cicle Formatiu i de la oferta formativa. A més, també han pogut informar-se, per part de professionals de la UPF quines són les sortides professionals un cop acabada la Universitat.

Xerrada sobre la tecnologia Blockchain

Aquesta xerrada a la qual han assistit els alumnes de primer i segon d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat ha estat impartida pel Sr. ‘Iván Castelltort. La xerrada tractava sobre temes relacionats amb la tecnologia Blockchain, una tecnologia bastant popular però a la vegada prou desconeguda. S’han tractat aspectes sobre com va sorgir aquesta tecnologia, què és un bitcoin, criptomonedes, riscos i també avantatges.

Gràcies a aquesta intervenció han pogut veure els seus avantatges i també desavantatges i diversos aspectes a tenir en compte.