Xerrades al TecnoCampus

El passat dimarts 18 d’abril els alumnes i les alumnes de primer i segon curs de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances va visitar el TecnoCampus de Mataró.

Durant la visita els alumnes van assistir a un conjunt de xerrades que els va permetre veure, de la mà de professionals del sector, quins són els diferents aspectes que relacionen el CFGS d’Administració i Finances amb el món empresarial. “Diferència entre dirigir i liderar” i “Comentem la diferència entre un grup i un equip” són dues de les xerrades a les quals van poder assistir.

A més, també van poder veure diferents eines per donar forma al seu projecte d’empresa gràcies a les xerrades sota el títol “Com buscar una idea que sigui bona per a un emprenedor”, “Com fer que la idea de l’emprenedor funcioni” i “Elaboració del pla d’empresa”.

Un altre dels aspectes clau que giren entorn dels seus mòduls és el del finançament. Xerrades com “Buscar un finançament per a la nostra empresa o el nostre nou projecte” i “Els nous models de finançament/inversió (crowdfunding i criptomonedes)” els han servir per tenir en compte noves fonts d’ingressos per als seus futurs negocis.

Per últim, la importància de saber vendre el seu projecte, tècniques de màrqueting. Això va venir de la mà de la xerrada sota el títol “Què és el màrqueting i la importància de totes les seves facetes per a la nostra empresa” i “Les 4 P del màrqueting mix (producte – preu – distribució – promoció)”.

Esperem de debò que aquestes xerrades us hagin ajudat i hagin resultat inspiradores per al vostre futur.

Gràcies als assistens i a les persones implicades en l’organització d’aquesta jornada!